Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Vizyon: Eğitim öğretimi sevgi ortamında gerçekleştirerek, ülke çapında önder, değenlerimize bağlı, hayata ve bir üst öğretime mutlu ve başarılı insanlar kazandırmak

Misyon: Eğitim öğretim fırsatı bulamayan ilçemiz öğrencilerine, sosyal devlet gereği, eğitim fırsatı sunmak, öğrencileri bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetiştirip, 21.yüzyılın değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırarak; sosyal, kültürel, sportif etkinliklerle çevreye örnek olup, gelecek yaşamlarında topluma yararlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08/30-15/00
Sportif Etkinlikler: Masa Tenisi, Futbol, Basketbol, Voleybol, Badminton
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK BİLİM FUARI
Proje Çalışmaları: SODES
Diğer Hususlar: Okulumuzda her kademeden ikişer şube, 1 adet özel eğitim sınıfı ve 2 adet anasınıfı olmak üzere toplam 11 sınıf bulunmaktadır.

Telefon - (539) 8256267

WEB - https://mehmetakfoo.meb.k12.tr

Adres - BAHÇELİEVLER MAH. 310 SK. MEHMET AKIF ERSOY ORTAOKULU BLOK NO 26 KORKUT / MUŞ

Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Korkut ilçesinde konut yetersizliği nedeni ile ulaşım öğretmen servisiyle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 25 KM UZAKTIR.